PIZZAROOM

PIZZAROOM Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzaroom. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2022 om 1:03 Altijd vriendelijk, altijd lekker - voor ons de beste Pizza van de buurt !
20 feb 2022 om 19:54 Heel lekkere pizza's en heel vriendelijk bij de afhaal. Kortom: wij bestellen hier zeker opnieuw!
5 feb 2022 om 8:24 Vriendelijke bezorgers en heerlijke pizza!!!!
15 jan 2022 om 15:12 Consistently excellent pizza and friendly service.
12 dec 2021 om 22:08 Halfuur te laat maar wel goede pizza
31 okt 2021 om 22:46 Sneller besteld dan aangekondigd, wat heel leuk is op een zondagavond (Halloween) waarop je nog laat bedacht hebt dat je pizza wil! De pizza's zijn straightforward en smakelijk zoals gewoonlijk.
4 aug 2021 om 18:28 Heel lekkere pizza. En zeker niet duur. Vroeger geleverd dan verwacht. Eerste keer fat we besteld hebben maar zeker niet de laatste keer. Dank je wel voor de goede service!
17 jul 2021 om 22:11 Snel bezorgd ondanks late bestelling op een zaterdagavond. Pizza viel in de smaak.
17 jul 2021 om 21:38 Lekkere Pizza Aangenaam verrast. Hier bestellen we nog
5 feb 2021 om 19:44 Heel vriendelijke bezorger en lekkere pizza’s!
24 jan 2021 om 12:40 Ondanks we maar 2km van de zaak wonen hebben we toch 7 euro leveringskost moeten betalen! Voor de rest alles meer dan ok
14 nov 2020 om 21:16 Heel lekker en vriendelijke bezorging!