PIZZAROOM

PIZZAROOM Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzaroom. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 7:00 Heel lekker, lichte pizza's
17 sep 2022 om 8:16 Heel vriendelijk bezorgd, en heel lekker! Bedankt.
25 jul 2022 om 9:02 de mozzarella had te veel olie naar mijn goesting. maar de samengestelde pizza was heerlijk.
22 jul 2022 om 21:01 Half uur te laat, slechte pizza, haar in het eten.
29 apr 2022 om 1:03 Altijd vriendelijk, altijd lekker - voor ons de beste Pizza van de buurt !
20 feb 2022 om 19:54 Heel lekkere pizza's en heel vriendelijk bij de afhaal. Kortom: wij bestellen hier zeker opnieuw!
5 feb 2022 om 8:24 Vriendelijke bezorgers en heerlijke pizza!!!!
15 jan 2022 om 15:12 Consistently excellent pizza and friendly service.
12 dec 2021 om 22:08 Halfuur te laat maar wel goede pizza
31 okt 2021 om 22:46 Sneller besteld dan aangekondigd, wat heel leuk is op een zondagavond (Halloween) waarop je nog laat bedacht hebt dat je pizza wil! De pizza's zijn straightforward en smakelijk zoals gewoonlijk.
4 aug 2021 om 18:28 Heel lekkere pizza. En zeker niet duur. Vroeger geleverd dan verwacht. Eerste keer fat we besteld hebben maar zeker niet de laatste keer. Dank je wel voor de goede service!
17 jul 2021 om 22:11 Snel bezorgd ondanks late bestelling op een zaterdagavond. Pizza viel in de smaak.